Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Τα Άσματα και Μιάσματα βγήκαν στον αέρα στις 17 Νοεμβρίου του 2007 και για περισσότερο από μία πενταετία κατέγραψαν με τις προσωπικές εμμονές μου - το ομολογώ - την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τα προσωπικά μου ημερολόγια και, φυσικά, πολλές από τις τάσεις του πολιτισμού σε μουσική, κινηματογράφο, ποίηση και θέατρο. Φιλοξένησαν επίσης πολλές συνεντεύξεις από την αρθρογραφία μου στον ημερήσιο και μηνιαίο Τύπο, καθώς και τις ραδιοφωνικές εκπομπές μου αρχικά Στο Κόκκινο 105,5 και αργότερα στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Από το 2012 η προσχώρηση μου στο facebook, το πιο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με έκανε να παραμελήσω το blogging σε σημείο εγκατάλειψης. Ήδη όμως είχαν γίνει ανακατατάξεις στο διαδίκτυο, οι κωδικοί έπρεπε ν' αλλάξουν, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο σύνθετα, ώσπου μια ωραία πρωΐα μού ήρθε ειδοποίηση: Η χωρητικότητα του blog εξαντλήθηκε και αν ήθελα να αναρτήσω φωτογραφικό υλικό θα έπρεπε να γίνω συνδρομητής, δηλαδή να πληρώνω στο εξής. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης που γνώρισα στη μέχρι τώρα ζωή μου, συνεπώς είπα να το κλείνω το ρημάδι να τελειώνουμε και να συνεχίσω στο facebook. Λύση ευτυχώς βρήκε ένας καλός φίλος, φανατικός αναγνώστης του blog που όλο μου την έλεγε που τό'χα παραμελήσει, κι έτσι φτάσαμε σήμερα στα Άσματα και Μιάσματα 2. Δεν πρόκειται τίποτα ν' αλλάξει από τις αναρτήσεις που είχατε συνηθίσει και αγαπήσει τόσα χρόνια. Δείτε το απλά σαν μία...μετακόμιση. Εγώ θα εξακολουθήσω να είμαι εδώ. Ελπίζω κι εσείς. Την αγάπη μου και καλή μας συνέχεια!

16 σχόλια:

  1. Aγαπητέ Αντώνη , καλή συνέχεια και καλή έμπνευση να έχεις πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, agnandi. Πρώτη φορά σχολιάζεις ή τό'κανες και παλιότερα με άλλο nickname; Νά'σαι καλά!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Για να δούμε, σύντροφε, γιατί εσύ ξέρεις πόσο...διαβρωτικό είναι το facebook. Σ' ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Καλή αρχή Αντώνη με χαμόγελο & δημιουργικότητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ε, όχι και μικρός ρε mahler, που σου ρίχνω και μια δεκαετία :P
      άντε, καλό μας ξεκίνημα κι εδώ πέρα με ότι αυτό συνεπάγεται :)

      Διαγραφή
  5. Tο bloging διαμόρφωσε το δίκτυο και το facebook το παραμόρφωσε.Ελπίζω να μην σαπίσει αυτό το μπλογκ,ούτε να γίνει το κόπιπέιστ του facebook σου Αντωνάκη γιατί το Κρανίδι πολύ θα στεναχωρηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτιάξτο μου πρώτα ν' ανεβάζω φωτογραφίες και μη σε νοιάζει τίποτα!
      τα Ασματα και Μιάσματα έχουν τον...απέθαντο!

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ Αντώνη, πρωτοέμαθα για σένα στην εκδήλωση του εντευκτηρίου για τη Φλέρυ, είπα να ένας άνθρωπος της τέχνης που αγαπά τους ίδιους ανθρώπους με μένα, αλλά κάνει και πράγματα γι αυτούς. Χαίρομαι που βρήκες τρόπο να συνεχίσεις, το blog είναι πιο σημαντικό από το fb. Καλή έμπνευση, καλή επιτυχία στην ταινία για την Κατερίνα και καλή συνέχεια ότι και αν κάνεις. Μια Θεσσαλονικιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ, καλή μου ''Θεσσαλονικιά''. Έχεις δίκιο, το blogging δεν συγκρίνεται με το...facebooking, γι' αυτό και δε θέλω να το αφήσω. Απλά έκανα μια αλλαγή, του κόλλησα ένα ''2'' και του άλλαξα στέγη. Νά'σαι καλά για τα ευγενικά σου λόγια.

      Διαγραφή
  7. Kαλή αρχή να πούμε???
    ή καλή συνέχεια??
    όπως και να έχει να σαι καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας όμορφες ιστορίες και μουσικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα, φίλε, σ' ευχαριστώ!
      τι έγινε με το δικό σου blog;
      κάτι πήρε το μάτι μου ότι είχες κι εσύ προβλήματα!

      Διαγραφή