Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

αύριο-η-εκδήλωση-αφιερωμένη-στη-φλέρυ-νταντωνάκη-στον-πολυχώρο-κοινωνικής-αλληλεγγύης-&-πολιτισμού-ανοιχτή-πόλη

Η photo αυτή είναι από την εκδήλωση - αφιέρωμα στη Φλέρυ Νταντωνάκη που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11 - 12 Ιανουαρίου στο ''Εντευκτήριο'' της Θεσσαλονίκης. Από αριστερά, ο συγγραφέας - τραγουδοποιός Θωμάς Κοροβίνης, ο ποιητής - εκδότης Γιώργος Χρονάς κι εγώ. Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία, ενώ ήδη μας ζητήθηκε να περιοδεύσει και σε πολλές άλλες πόλεις. Αύριο, Σάββατο 26 του μήνα, θα παρουσιαστεί στον Τεχνοχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού - Ανοιχτή Πόλη (Παν/μίου 56 & Γαμβέτα 1), στο κέντρο της Αθήνας, στις 21.00 το βράδυ, με γενική είσοδο 5 ευρώ.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ Φλέρυ - Τρελή του φεγγαριού
- Για την ερμηνεύτρια του Μεγάλου Ερωτικού θα μιλήσουν ο ποιητής - εκδότης Γιώργος Χρονάς, ο ιστορικός και κριτικός μουσικής Γιώργος Β. Μονεμβασίτης, η τραγουδοποιός - ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου και ο σκηνοθέτης - δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης.
- Μουσικό μέρος με τον τραγουδοποιό - ερμηνευτή Ηλία Λιούγκο σε τραγούδια που σφράγισε η Φλέρυ Νταντωνάκη.
 
Να είστε όλοι εκεί, αν φυσικά το επιτρέψουν οι απεργίες στα ΜΜΜ και η κακοκαιρία!

1 σχόλιο:

  1. Ε,εμ καλησπέρα καλό μου...η φωτό της Φλέρυς μας άπαιχτη έχω να πώ...και είναι πολύυ καλό,που γίνονται τέτοια event που μας θυμήζουν ότι κάποτε υπήρξαν στον κόσμο,αυτό και κάποιοι άνθρωποι..'αυτόφωτοι' (όπως είχε πεί κάποτε ένας παλιός μπλόγκερ)...που μου διαφέυγει το όνομά του..που σκόρπισαν αυτό,το...'φώς'που είχαν από φυσικού τους και στον κόσμο και τον έκαναν με αυτό,πιο όμορφο και πιο λαμπερό...και που φυσικά ΔΕΝ είχαν καμία σχέση, με τα λογής-λογής σκουπίδια που υπάρχουν στην εποχή μας,όπως ένας από αυτούς ήταν και η Φλέρυ μας...πολύ ωραίο πόστ...(όπως πάντα άλλωστε)!!! μπράβο καλό μου...καλησπέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή