Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

για-τη-δημοσιογραφική-προβολή-του-ντοκιμαντέρ

Έγινε και η δημοσιογραφική προβολή της ταινίας το πρωί στον μικρό Δαναό, εκεί που θ'αρχίσει να προβάλλεται από την ερχόμενη Πέμπτη. Πήγαμε καλά από προσέλευση δημοσιογράφων, περίπου 15 άνθρωποι ήρθαν για να δουν και να γράψουν. Μεταξύ αυτών, ο Δανίκας που πλέον βάζει αστεράκια μόνο στο Αθηνόραμα, ο Καπράνος από τα ΝΕΑ που αντικατέστησε τον Δανίκα στην κριτική κινηματογράφου, ο αγαπητός μου φίλος Σιδερής Πρίντεζης από το Δεύτερο Πρόγραμμα, κριτικοί επίσης από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, τον ΔΡΟΜΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και αρκετά διαδικτυακά sites. Στους κριτικούς από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το ΕΘΝΟΣ, τη LIFO και την ATHENS VOICE θα σταλεί dvd της ταινίας, ενώ συγκινητική είναι ήδη η προθυμία για κομμάτι από τη Βένα Γεωργακοπούλου και την Ευάννα Βενάρδου στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αντίστοιχα.
 
Εννοείται πως απέφυγα να ζητήσω feedback των δημοσιογράφων από την Άντυ Δημοπούλου, την υπεύθυνη Γραφείου Τύπου του Δαναού. Ο καθένας είναι ελεύθερος φυσικά να γράψει ότι θέλει και σίγουρα δε μπορούμε ν' αρέσουμε σε όλους. Εμένα μου αρκεί που η ταινία μου αρέσει πρωτίστως σε μένα τον ίδιο, τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Κατερίνας Γώγου. Από κει και πέρα, όποιος έχει να γράψει κάτι συμβουλευτικό, έστω και αρνητικό, να τον ακούσω χίλιες φορές. Τυχαίνει, βλέπεις, νά'μαι κι εγώ κριτικός και να ξέρω καλά πως παν αυτά. Επίσης, με την ίδια άνεση μπορώ να οσμιστώ και την εμπάθεια κι εκεί θά'μαι αμείλικτος. Ας περιμένουμε όμως μέχρι την άλλη Πέμπτη που οι εφημερίδες θα βγουν μαζί με την ταινία στον Δαναό.

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή εύκολα κάποιος δημιουργός μπορεί να δει τις κριτικές για το έργο του πριν δημοσιευτούν συν οτι ο 'μαγαζάτορας' τις βλεπει ούτως ή άλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή