Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

από-αύριο-η-αφισοκόλληση-και-τα-ραδιοφωνικά-σποτ-του-ντοκιμαντέρ

Σήμερα παρέλαβα τις αφίσες και τα flyers του ντοκιμαντέρ από το Γραφείο Τύπου του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ. Μιλάμε για μεγάλη...γκαύλα! Από αύριο θ' αρχίσει η αφισοκόλληση και η διανομή τους στο κέντρο της Αθήνας, Εξάρχεια, Κολωνάκι, στην Καλών Τεχνών, σε παν/μιακές σχολές κ.α. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θ' αρχίσει να παίζεται και το ραδιοφωνικό μας σποτάκι Στο Κόκκινο 105,5 και στον Εν Λευκώ.
Φτιάχτηκαν δύο σποτάκια για την ακρίβεια: Το πρώτο, που θα παίζεται Στο Κόκκινο 10,5 γράφτηκε χθες στο στούντιο του σταθμού με χαλί ένα μουσικό θέμα του Κωνσταντίνου Τσιώλη από την ταινία και σπικάζ από τον φίλο μου, στιχουργό Δημήτρη Αναγνωστόπουλο.
Πάι καλά που τελευταία στιγμή βρήκα τον Δημήτρη και δέχτηκε να το κάνει κι ήπιαμε κι ένα καφέ μετά από πολύ καιρό στο Σύνταγμα.
Το δεύτερο σποτ, για τον Εν Λευκώ, θα περιέχει ως χαλί το Εμένα οι φίλοι μου των Magic de Spell σε ποίηση Γώγου και σπικάζ από άγνωστη, μέχρι στιγμής, φωνή. Καλή τύχη νά'χουν και τα δύο!
Στο Κόκκινο 105,5 πάντως ο ηχολήπτης Αχιλλέας Φακόπουλος έβαλε τα δυνατά του και το σποτάκι ήταν ετοιμοπαράδοτο μέσα σε μισή ώρα μόνο! Great! Αύριο αναχωρούμε πρωί-πρωί με τον Χρονά και τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου για Πάτρα, όπου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ και θα παρουσιαστεί η έκδοση Πάνω-κάτω η Πατησίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου